Gildeslager Van de Reep

Gildeslager Van de Reep


Hoofdstraat 90-92
2181 EG Hillegom

0252 - 515 508

Bezoek website




Slagerij van de Reep is een ambachtelijk bedrijf.
De senior van ons bedrijf (Piet) gaat één tot twee keer per maand naar de boerderij om zelf de runderen uit te zoeken.
Onze runderen worden gekocht bij een vaste veemester in Woubrugge.
Deze wijze van inkoop zorgt voor een constante en super kwaliteit rundvlees. Het vlees wordt verder door ons bewerkt in onze uitsnijderij.

Slagerij van de Reep is het juist adres voor vers varkensvlees. Dagelijks krijgen wij van onze leverancier vers varkensvlees aangeleverd.
Het vlees wordt verder door ons be- en verwerkt in de slagerij zodat het super snel voorhanden is wanneer wij het nodig hebben in de winkel of worstmakerij.
Het kip assortiment komt van een kleine maar betrouwbare leverancier.
Deze brengt het drie keer in de week dagvers bij ons aan.
Bij onze leveranciers wordt met al het vlees en de etiketten van het vlees zeer zorgvuldig om gegaan zodat men altijd kan traceren waar het vlees zich in de voedsel keten bevind.
Worstmakerij


Achter de slagerij hebben wij een eigen worstmakerij.
Daar wordt op een ambachtelijke manier heerlijke producten bereid.
Door vast te houden aan jarenoude recepturen en de beste ingrediënten te gebruiken proeft u daadwerkelijk de ambacht en passie terug in onze worstsoorten en vleeswaren.
Dit is een greep uit ons eigengemaakte assortiment:

  • Gekookte worst
  • Gelderse rookworst
  • Grillworst
  • Leverworst
  • Ossenworst
  • Gebraden rosbief
  • Gebraden runderrollade
  • Gebraden varkensrollade
  • Gebraden fricandeau
  • Shoarmarollade
  • Gebraden Gehakt Rund en Varkens
  • Duits Gebraad